Info

TERVETULOA PAAPIIN VERKKOKAUPPAAN!
PaaPii Design Oy on omaleimaisia vauvojen-, lasten- ja naistenvaatteita, kankaita sekä sisustustuotteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Myymme tuotteita jälleenmyyjille, ompeluyrityksille ja kuluttajille Suomessa sekä jo yli 20:een maahan ympäri maailmaa. Meiltä voit ostaa tuotteita helposti verkkokaupasta. Tämän lisäksi meillä voi vierailla Kokkolassa Terminaalikadulla sijaitsevassa myymälässä. Käymme tuotteiden kanssa myös useilla kädentaitomessuilla vuosittain.


PAAPIIN TARINA
PaaPii on saanut alkunsa mahdottomasta käsillä tekemisen ja uuden luomisen vimmasta ja innosta. Rakkaasta käsityöharrastuksesta tuli ammatti vuonna 2011 kun muotoilija Anniina Isokangas päätti uskaltaa ja kokeilla siipiään yrittäjänä. Alaveteliläisen keittiön pöydältä startannut käsityöyritys valmisti aluksi lastenhuoneen sisustustuotteita ja pehmoleluja. Sittemmin mukaan tuoteperheeseen on tulleet luomupuuvillaiset vaatetuskankaat jotka ovat nykyisin yrityksen päätuote. Vuonna 2015 PaaPii toi markkinoille kangasmallistojen rinnalle ensimmäiset vaatemallistot vauvoille, lapsille ja naisille. Kotimaisuus, eettisyys ja ekologisuus ovat olleet alusta saakka PaaPiin tuotannon kulmakiviä ja myös nykyisin kaikki valmistuotteet ommellaan sydämellä Suomessa. PaaPiin vaatemallistoilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki tunnustuksena tästä työstä. Materiaalina tuotteissa on aina luomupuuvillaa ja myös kankaiden väriaineet ovat herkälle iholle sopivia, turvallisen tekstiilin standardien mukaisia. PaaPiin tiimissä työskentelee tällä hetkellä 5 henkilöä. Lisäksi työllistämme mm. kotimaisia ompelijoita alihankintaketjun yrityksissä.  

PaaPii ja Anniina Isokangas palkittiin vuonna 2016 Suomen Yrittäjien valtakunnallisella Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnolla.