Outlet


Löydä suosikkisi PaaPii-outletista


PaaPii outletin valikoima vaihtelee ja voit tehdä upeita outletlöytöjä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokauppamme palvelee viikon jokaisena päivänä. Outletiin siirrettyjä tuotteita on rajallinen määrä, joten mikäli haluat suosikkivaatteesi, kannattaa toimia nopeasti.


Tästä kategoriasta löydät PaaPiin naisten vaatteita. PaaPiin naistenvaatevalikoima koostuu ajattomista, monikäyttöisistä vaatteista, jotka soveltuvat käytettäväksi niin arkena kuin erilaisissa tilaisuuksissa. Valikoimasta voit löytää mm. luomupuuvillaisia mekkoja, paitoja, tunikoita sekä asusteita tutuissa PaaPii-kuoseissa. Katso kaikki PaaPiin kotimaiset naisten vaatteet sekä PaaPiin luomupuuvillaiset kankaat


Tilaa Suomessa ommellut naisten vaatteet PaaPiin verkkokaupasta!


Kutistuuko PaaPii-vaate?


PaaPiin vaatteissa käytettävä kangas on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, jossa on noin 5 % elastaania. Puuvilla on luonnonkuitu ja se kutistuu pesussa noin 5–8 %. Kangas kutistuu sekä pituus että leveyssuunnassa. Rumpukuivausta emme suosittele.


Kuinka valitsen PaaPii-vaatteesta oikean koon?


Yläosan vaate kannattaa valita rinnanympäryksen mukaan ja alaosa lantion ympäryksen mukaan. Otathan huomioon myös pesukutistuman.