Tarinamme


PaaPii on syntynyt luomisen ilosta ja halusta tuottaa puhtaasti kotimaista designia. Anniina Isokangas puhkui intoa, inspiraatiota ja rohkeutta ryhtyessään käsityöharrastajasta yrittäjäksi vuonna 2011 – Syntyi PaaPii Design, jonka kulmakiviä ovat ekologisuus, eettisyys ja kotimaisuus. Tuolloin pieni yritys painoi kankaansa käsin, ja valmisti pieniä määriä pehmoleluja ja lasten sisustustavaraa. Vuosien saatossa PaaPii on siirtynyt käsin painamisesta teolliseen tuotantoon ja tuonut kankaiden lisäksi myyntiin vaatteita vauvoille, lapsille ja naisille. Vuodesta 2017 lähtien kaikki PaaPiin vaatteet ovat ommeltu omassa ompelimossamme Kokkolassa.


Inspiraation kuoseihin Isokangas löytää ympäröivästä elämästään: luonnosta, runoista ja ihmisistä. Kaikki toteutetaan laadukkaasti, ekologisesti – ja ennen kaikkea kotimaisesti. Vaatteet suunnitellaan ja ommellaan PaaPiin omalla ompelimolla, joka saa energiansa aurinkopaneeleista. Vaatteemme ovat siis aurinkoenergialla tuotettuja! PaaPiin vaatemallistoilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki tunnustuksena tästä työstä. Materiaalina tuotteissamme on aina luomupuuvillaa, ja myös kankaiden väriaineet ovat herkälle iholle sopivia - turvallisen tekstiilin standardien mukaisia.


“Me PaaPiilla haluamme tehdä asiat oikein ja hyvin – ja se onkin meitä kannatellut!”  - Anniina Isokangas 


Vaatimattomista lähtökohdista startannut vaatealan yritys PaaPii Design on yli kymmenenvuotisen uransa aikana muuttunut satumaiseksi menestystarinaksi. Pienestä keittiönpöydän ääreen perustetusta kotiompelimosta on kasvanut kolmeenkymmeneen maahan kankaita, vaatteita ja asusteita tuottava kotimaisen vaatetusalan luottotoimija. Yritys työllistää 22 työntekijää ja valmistaa vuositasolla noin 60 000 vaatetta. Toivomme PaaPiin tulevaisuuden olevan yhtä riemullinen kuin matkamme tähän saakka!