Tehtaanmyymälä


Tehtaanmyymälämme sijaitsee Kokkolassa aivan valtatie 8:n kupeessa. Meillä on helppo piipahtaa vaikka ohikulkumatkalla. Junalla saapuen kävelymatkaa on alle 10min asemalta.  Tilavassa myymälässä on tarjolla kaikkea sitä mitä verkkokauppakin esittelee sekä lisäksi tuotteita, joita et löydä mistään muualta. Tervetuloa meille!

Avoinna arkisin klo 9-17
lauantaisin klo 10-14

Terminaalikatu 7, 
67700 Kokkola

asiakaspalvelu(a)paapiidesign.com
+358 50 3101443


Ryhmävierailut

Haluaisitteko tulla vierailulle PaaPiin vaatetustehtaalle? Oletteko kiinnostuneita kotimaisen vaatetustehtaan toiminnasta tai itse käsillä tekemisestä?

PaaPiin yritysvierailu sisältää tarinan kotimaisen tuotannon takaa ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua tehtaan toimintaan, kankaisiin ja vaatteisiin hyvin läheltä. Järjestämme yritysvierailuja erilaisille ryhmille kuten esim. yhdistyksille, järjestöille ja yrityksille vaatetustehtaassamme. Kun kerrotte kiinnostuksenne kohteet tämän aihepiirin ympäriltä, muokkaamme vierailun sisällön mieluusti juuri teidän näkökulmaanne sopivaksi.  

Tutustumiskierroksella pääsette tutustumaan vaatetustehtaan sekä varastomme monipuoliseen toimintaan sekä lopuksi ostoksille tehtaanmyymäläämme, jossa aina on jotain mitä ei muualta saa! 

Kerää ryhmä kasaan ja ota yhteyttä!


Petra Sillanpää

ryhmävierailujen koordinaattori

+358 50 3101443

petra.sillanpaa@paapiidesign.com